La llista dels projectes amb i sense finançament de les Ajudes a la Recerca 2017 ja està disponible per a la seva consulta.

Un cop finalitzat el procés de revisió, ja es pot consultar la llista dels projectes que han accedit al finançament i els que no de la convocatòria de les ajudes d'enguany i que estan dotades amb un pressupost total de 40.000 euros. La Fundació col·labora, amb aquestes ajudes, a potenciar l’augment de la qualitat i la quantitat d’estudis de recerca infermera que fonamentin les cures basades en l’evidència realitzades a les persones.

Les línies prioritàries de recerca són: la identificació, avaluació i eficàcia de les intervencions infermeres en la salut de les persones, família o comunitat (especialment en situacions de dependència, violència de gènere, desigualtats socials en salut); l’avaluació d’estratègies d’apoderament a persones en situació d’envelliment i cronicitat; tecnologies de la Informació i la Comunicació en els àmbits de la docència, la pràctica clínica i la gestió infermera; l’avaluació de l’eina de la Infermera virtual en relació amb la millora del desenvolupament professional de les infermeres o la millora de l’atenció als usuaris i la promoció i educació per a la salut. usuaris i la promoció i educació per a la salut.

Llistat de projectes amb i sense finançament, 10 d'octubre de 2017